Belépés
Gombás pappardelle


Hozzávalók
2 személyre

1 evőkanál olívaolaj
45 dkg gomba
2 gerezd fokhagyma
2 dl tejföl
2 evőkanál liszt
1 kiskanál pirospaprika
0.25 kiskanál őrölt bors
2.5 dl zöldségalaplé
35 dkg pappardelle tészt...
bakonyi halgombócleves
... paradicsomot, kis szünetekkel és ebben a sorrendben. A tejfölt összedolgozzuk a liszttel és egy kis vízzel, majd a gombhoz adjuk, pirospaprikval ízesítjük.
Átszűrjük a hallevet és hozzáöntjük a gombs szószhoz, így főzzük néhány percig.
Gombócok elkészítése:
A pontyfilét megmossuk, lehúzzuk a bőrét, kiszálkázzuk és ledaráljuk. Hozzáadjuk a keményítőt, st, borsot, fel...
gombs.gif
GIF vegyes képek 5...
1 
Címkék: tejfölt összedolgozzuk, gombhoz adjuk, gombs szószhoz, pontyfilét megmossuk, összedolgozzuk, pirospaprikval, halgombócleves, zöldségalaplé, pirospaprika, receptvarazs, kiszálkázzuk, paradicsomot, pappardelle, hozzáöntjük, szünetekkel, elkészítése, hozzávalók, papardelle, ledaráljuk, keményítőt, hozzáadjuk, sorrendben, pontyfilét, személyre, fokhagyma, olívaolaj, megmossuk, átszűrjük, ízesítjük, lehúzzuk, kiskanál, gombócok, evőkanál, liszttel, szószhoz, hallevet, bakonyi, galeria, tejfölt, gombhoz, gombás, gerezd, vízzel, főzzük, borsot, néhány, vegyes, percig, tejföl, adjuk, liszt, cache, gombs, képek, bőrét, gomba, tészt, őrölt, ebben,
© 2013 TVN.HU Kft.